© Memo Haber 2022

Gaziantep'te 18 yıllık muhtar sırtından bıçaklandı

Gaziantep'te madde bağımlısı bir kişinin saldırısına uğrayan Mahalle muhtarı sırtında bıçakla hastaneye kendini zor attı.

2002 yılından bu yana Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Yeditepe mahallesinde muhtarlık yapan Mehmet Gök, mahallede hizmetleriyle ön plana çıkan ve sevilen bir isim olarak dikkat çekiyor. 18 yıllık muhtar Gök'ün madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya ugraması ve sırtından bıçaklanması mahalleli tarafından "Hizmetin bedeli sırtından bıçaklanmak olmamalı" dediler.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Yeditepe muhtarlığı önünde meydana gelen bıçaklı saldırı olayında, Muhtar Mehmet Gök muhtarlık ofisi önünde bir arkadaşı ile birlikte oturduğu sırada karşı binada oturan Ramazan T.'nin arkadan gelerek ekmek bıçağı ile muhtarın sırtına saldırdı. 

Kanlar içinde yere yığılan muhtar Mehmet Gök yakın arkadaşı tarafından sırtına saplı bıçakla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitimi ve Araştırma Hastanesi acil servisine getirildi. Doktorların yaptıkları müdahale sonucu bıçak muhtarın vucudundan çıkartıldı. Tedavi altına alınan muhtarın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Yapılan soruşturma sonucu bıçaklı saldırıda bulunan zanlı Ramazan T.'nin madde bağımlısı olduğu ileri sürülürken, www.memohaber.com haber merkezine konuşan Yeditepe Muhtarı Mehmet Gök şu açıklamayı yaptı; Muhtarlık ofisimizin karşı binasında oturan genci tanıyorum. Binadan çıkarak bize doğru yürüdü. Oturması için seslendim. Yanımdan geçtiği sırada aniden bana bıçaklı saldırıda bulundu. Sırtımda bıçakla arkadaşım beni hastaneye zamanında yetiştirmeseydi durum belki farklı olacaktı. Bu şahıs  sürekli annesini hırpalıyıp dövüyordu. Sebebini öğrendiğimize göre madde bağımlısıymış. Kendisinden başkalarınada zarar vermemesi için şikayetci oldum. Olayla ilgili emniyet yetkilileri soruşturmayı devam ettiriyor" şeklinde konuştu 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER