© Memo Haber 2022

Gaziantep FK - Kayserispor : 1-2

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Kayserispor’u konuk etti. Zorlu karşılaşma konuk ekip Kayserispor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Gaziantep FK: 1 - Yukatel Kayserispor: 2

90. dk'da Gaziantep FK takımından Lazar Markovic ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Yukatel Kayserispor takımında İlhan Parlak hakem Erkan Özdamar tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor. Gaziantep FK takımında, korner bayrağına yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ertuğrul Ersoy.

90. dk'da Gaziantep FK takımında Stelios Kitsiou hakem Erkan Özdamar tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

90.dk'da Lionel Carole ile Stelios Kitsiou arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Lionel Carole. Sol köşe bayrağına yakın bir bölgede Gaziantep FK takımı oyuna başlayacak.

88. dk'da GOL! Ramazan Civelek takımını öne geçiren golü atıyor.

88.dk'da Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Matej Hanousek ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

87. dk'da Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Joao Figueiredo çıkıyor ve yerine Lazar Markovic oyuna giriyor.

86. dk'da Yukatel Kayserispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Bernard Mensah çıkıyor ve yerine Ramazan Civelek oyuna giriyor.

86. dk'da Yukatel Kayserispor takımında oyuncu değişikliği; Mario Gavranovic oyundan çıkarken İlhan Parlak oyuna giren isim.

85. dk'da Gaziantep FK takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Alexandru Maxim kullanacak.

84. dk'da Tomas Pekhart, Majid Hosseini tarafından faulle durdurulduğu için Gaziantep FK yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.

83. dk'da Yukatel Kayserispor takımında Majid Hosseini faul yapıyor. Ceza sahası içerisinde faul yapılan oyuncu Tomas Pekhart.

82. dk'da Olivier Kemen, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.

81. dk'da Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Ertuğrul Ersoy ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

79. dk'da Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Furkan Soyalp çıkıyor ve yerine Abdulkadir Parmak oyuna giriyor. Yukatel Kayserispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Gökhan Sazdağı çıkıyor ve yerine Emrah Başsan oyuna giriyor.,

75. dk'da Yukatel Kayserispor takımında oyuncu değişikliği; Gustavo Campanharo oyundan çıkarken Ali Karimi oyuna giren isim. Yukatel Kayserispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Miguel Cardoso çıkıyor ve yerine Mame Thiam oyuna giriyor.

70. dk'da Bu dakikada Gaziantep FK takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından çekilen şut defansın son anda araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Stelios Kitsiou

69. dk'da Gaziantep FK takımından Matej Hanousek ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

68. dk'da Ceza sahası içinde topla buluşan Bernard Mensah, sol çaprazdan vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

66. dk'da Alexandru Maxim ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.

65. dk'da Alexandru Maxim altıpas üzerinden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

64. dk'da  Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Gökhan Sazdağı ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Angelo Sagal çıkıyor ve yerine Tomas Pekhart oyuna giriyor.

63. dk'da Gaziantep FK takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Alexandru Maxim tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

60. dk'da Bernard Mensah rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Yukatel Kayserispor, Bernard Mensah ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.

59. dk'da Gaziantep FK takımında Furkan Soyalp hakem Erkan Özdamar tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor. Furkan Soyalp - Bernard Mensah mücadelesinde hakem, Gaziantep FK yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Yukatel Kayserispor lehine faul kararı veriyor.

58. dk'da Yukatel Kayserispor takımında, orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Gustavo Campanharo. Gustavo Campanharo, orta yuvarlağa yakın bir noktada Papy Djilobodji tarafından faule maruz kalıyor. Ceza sahası içinde topla buluşan Furkan Soyalp, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

56. dk'da Gustavo Campanharo, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor. Bernard Mensah altıpas üzerinden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

54. dk'da Gaziantep FK takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Alexandru Maxim geçiyor.

53. dk'da Yukatel Kayserispor takımında Miguel Cardoso hakem Erkan Özdamar tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor. Stelios Kitsiou, Miguel Cardoso tarafından faulle durduruluyor. Gaziantep FK, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

52. dk'da GOL! Gaziantep FK takımı, Furkan Soyalp ile eşitliği sağlıyor.

51. dk'da Gaziantep FK takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Matej Hanousek geçiyor. Gökhan Sazdağı ile Joao Figueiredo arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Gökhan Sazdağı. Taç çizgisine yakın bir bölgede Gaziantep FK takımı oyuna başlayacak.

50. dk'da Sol çaprazdan Miguel Cardoso ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

47. dk'da Gustavo Campanharo ile Joao Figueiredo arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Gustavo Campanharo.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Gaziantep FK takımı oyuna başlayacak.

46. dk'da Bu dakikada Gaziantep FK takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından çekilen şut direğin az farkla uzağından auta gidiyor. Şutu çeken isim Furkan Soyalp Sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden Stelios Kitsiou ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

Maçın ilk yarısı 0-1 sonuçlanıyor

41. Dk'da Majid Hosseini, gol pasını veren isim.

41. Dk'da GOL! Olivier Kemen takımını öne geçiren golü atıyor.

38. DK'da Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Miguel Cardoso ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

38.Dk'da Miguel Cardoso ile Yukatel Kayserispor takımı köşe vuruşu kullanacak.

34.dk'da Hakem Erkan Özdamar yardımcı hakemine uyarak ofsayt bayrağını Angelo Sagal için kaldırdı.

31.'dk da Gaziantep FK takımından Furkan Soyalp çektiği şut savunmaya çarpıyor ve top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

30.'dk da Gaziantep FK takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Stelios Kitsiou geçiyor.  Yukatel Kayserispor takımında Gustavo Campanharo orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde faul yapıyor.

27.'dk da Mario Gavranovic altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

23.'dk da Yukatel Kayserispor takımından Onur Bulut sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

17.'dk da Sağ kanatta rakip ceza sahasının dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktada Mario Gavranovic için ofsayt bayrağı kalkıyor.

16. dk'da Orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Yukatel Kayserispor adına Gustavo Campanharo kullanacak.

16. dk'da Joao Figueiredo ile Gustavo Campanharo arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Joao Figueiredo.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Yukatel Kayserispor takımı oyuna başlayacak.

14. dk'da Olivier Kemen, taç çizgisine yakın bir noktada Joao Figueiredo tarafından faule maruz kalıyor.

13. dk'da Gaziantep FK adına şanssız an Ertuğrul Ersoy tarafından yapılan vuruş direkten dönüyor Angelo Sagal ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak. Gaziantep FK takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Alexandru Maxim geçiyor.

12. dk'da Gaziantep FK, Papy Djilobodji ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.  Hakem, Gökhan Sazdağı tarafından topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.

11. dk'da Yukatel Kayserispor, Onur Bulut ile orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.Gökhan Sazdağı, Furkan Soyalp tarafından faulle durduruluyor. Yukatel Kayserispor, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.

10. dk'da Ceza sahası içinde topla buluşan Stelios Kitsiou, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Bilal Bayazit kurtarıyor.

9. dk'da Yukatel Kayserispor takımından Miguel Cardoso sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Yukatel Kayserispor, Miguel Cardoso ile köşe vuruşu kullanıyor.

8. dk'da Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Olivier Kemen ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

6. dk'da Gaziantep FK takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Alexandru Maxim geçiyor. Papy Djilobodji, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Mario Gavranovic tarafından faule maruz kalıyor.

5. dk'da Yukatel Kayserispor takımından Miguel Cardoso ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Yukatel Kayserispor takımından Onur Bulut Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Miguel Cardoso rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Yukatel Kayserispor takımında, sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Miguel Cardoso.

4. dk'da Bernard Mensah, Alexander Merkel tarafından faulle durduruluyor. Yukatel Kayserispor, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

3. dk'da Angelo Sagal ceza sahası içinde altıpas üzerinde ofsayta yakalanıyor.

1. dk'da maç başladı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER