© Memo Haber 2022

Gaziantep FK - Göztepe: 1-1

Süper Lig'in 34. haftasında heyecan devam ediyor. Gaziantep FK ile Göztepe, Kalyon Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Gaziantep FK: 1 - Göztepe: 1

90. dk'da Gaziantep FK takımından Muhammet Demir şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

90. dk'da GOL! Gaziantep FK takımı, Joao Figueiredo ile eşitliği sağlıyor.

90. dk'da GOL! Adis Jahovic takımını öne geçiren golü atıyor.

90. dk'da Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Stelios Kitsiou ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

90. dk'da Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Göztepe adına Berkan Emir kullanacak Berkan Emir, Alexandru Maxim tarafından faulle durduruluyor. Göztepe, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

88. dk'da Ceza sahası içinde topla buluşan Makana Baku, altıpas üzerinden kaleye şut çekiyor, kaleci Mustafa Burak Bozan kurtarıyor.

87. dk'da Gaziantep FK takımından Joao Figueiredo sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

86. dk'da Göztepe takımında oyuncu değişikliği; Halil Akbunar oyundan çıkarken Makana Baku oyuna giren isim.

85. dk'da Mirza Cihan, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Arda Özçimen kurtarıyor. Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

83. dk'da Gaziantep FK takımından Halil İbrahim Pehlivan sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

82. dk'da Mirza Cihan, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Arda Özçimen kurtarıyor.

80. dk.'da Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Amedej Vetrih oyundan çıkarken Alexander Merkel oyuna giren isim. Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Angelo Sagal çıkıyor ve yerine Joao Figueiredo oyuna giriyor.

79. dk.'da Stelios Kitsiou önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Stelios Kitsiou tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor. Adis Jahovic rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

78. dk'da David Tijanic altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

77. dk'da Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Göztepe adına David Tijanic kullanacak. Adis Jahovic, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Amedej Vetrih tarafından faule maruz kalıyor.

76. dk'da Angelo Sagal ceza sahası içinde sağ çaprazdan şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

75. dk'da Gaziantep FK takımından Angelo Sagal sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

74. dk'da Halil Akbunar rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

72. dk'da Hakem ofsayt gerekçesiyle oyunu durduruyor. Rakip ceza sahasının sol köşesinde ofsayta düşen oyuncu Halil Akbunar

71. dk'da Gaziantep FK takımı Recep Niyaz ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Recep Niyaz tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor. Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Stelios Kitsiou ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

69. dk'da Göztepe takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Lourency çıkıyor ve yerine Ege Özkayımoğlu oyuna giriyor. Göztepe takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Franco Di Santo çıkıyor ve yerine Adis Jahovic oyuna giriyor. Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Alexandru Maxim ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

68. dk'da Gaziantep FK takımı Recep Niyaz ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahası sağ iç çaprazında Recep Niyaz tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

62. dk'da Göztepe takımının orta yuvarlakta kazandığı serbest vuruş için topun başına David Tijanic geçiyor. Amedej Vetrih – David Tijanic mücadelesinde hakem, orta yuvarlakta Göztepe lehine faul kararı veriyor.

61. dk'da Göztepe takımı Franco Di Santo ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında Franco Di Santo tarafından çekilen şut auta gidiyor.

60. dk'da Ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Ertuğrul Ersoy kullanacak. Amedej Vetrih, Murat Paluli tarafından faulle durdurulduğu için Gaziantep FK ceza sahasının hemen dışındaki bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

59. dk'da Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Furkan Soyalp çıkıyor ve yerine Recep Niyaz oyuna giriyor.

58. dk'da Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Furkan Soyalp çıkıyor ve yerine Recep Niyaz oyuna giriyor. Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Papy Djilobodji oyundan çıkarken Halil İbrahim Pehlivan oyuna giren isim.

57. dk'da Franco Di Santo ceza sahası içinde sağ çaprazdan şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

54. dk'da Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Alexandru Maxim ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak

53. dk'da Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Angelo Sagal ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

53. dk'da Angelo Sagal ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.

52. dk'da Gaziantep FK takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Alin Tosca geçiyor. Muhammet Demir, Atakan Çankaya tarafından faulle durduruluyor. Gaziantep FK, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.

51. dk'da Göztepe, Arda Özçimen ile serbest vuruş kullanacak.

50. dk'da Ceza sahası içerisinde Gaziantep FK takımında Muhammet Demir faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Soner Aydoğdu.

49. dk'da Angelo Sagal ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak. Alexandru Maxim önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında topla buluşan Alexandru Maxim tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

46. dk'da Göztepe takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Dino Arslanagic çıkıyor ve yerine Soner Aydoğdu oyuna giriyor.

Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlanıyor

45. dk'da Gaziantep FK takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Stelios Kitsiou geçiyor. Gaziantep FK takımından Angelo Sagal sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

44. dk'da Gaziantep FK takımından Angelo Sagal sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Gaziantep FK takımının korner bayrağına yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Angelo Sagal geçiyor.

44. dk'da Halil Akbunar ile Angelo Sagal arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Halil Akbunar. Sol köşe bayrağına yakın bir bölgede Gaziantep FK takımı oyuna başlayacak.

41. dk'da Göztepe takımından Berkan Emir sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

40. dk'da Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Günay Güvenç çıkıyor ve yerine Mustafa Burak Bozan oyuna giriyor.

38. dk'da Ceza sahası içinde topla buluşan Halil Akbunar, altıpas üzerinden kaleye şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.

37. dk'da Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Murat Paluli ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

36. dk'da Furkan Soyalp ile David Tijanic arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Furkan Soyalp.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Göztepe takımı oyuna başlayacak.

Gaziantep FK takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Amedej Vetrih geçiyor.

34. dk da Günay Güvenç, ceza sahası içinde sağ çaprazda Halil Akbunar tarafından faule maruz kalıyor.

32. dk da Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Berkan Emir ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

30.dk'da Göztepe, Arda Özçimen ile serbest vuruş kullanacak.

28. dk'da Ceza sahası içerisinde Gaziantep FK takımında Ertuğrul Ersoy faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Kahraman Demirtaş. Göztepe oyuna serbest vuruşla başlayacak.

23. dk'da Gaziantep FK takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Alexandru Maxim tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

21. dk'da Gaziantep FK takımından Angelo Sagal ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Alexandru Maxim ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

20. dk'da Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Berkan Emir ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

19. dk'da Rakip ceza sahası önünden Mirza Cihan ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

17. dk'da Atakan Çankaya rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor. Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Berkan Emir ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

13. dk'da Göztepe takımından Lourency sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

9. dk'da Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Mirza Cihan ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Angelo Sagal ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

7. dk'da Göztepe takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Dino Arslanagic.

5. dk'da Ceza sahası içerisinde Gaziantep FK takımında Muhammet Demir faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Atakan Çankaya. Göztepe oyuna serbest vuruşla başlayacak.

4. dk'da Gaziantep FK takımından Angelo Sagal sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

3. dk'da Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

2. dk2da Stelios Kitsiou, korner bayrağına yakın bir noktada Lourency tarafından faule maruz kalıyor.

1. dk'daHakemin düdüğüyle maç başlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER