Gaziantep Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, okulları yeni yıla hazırladı
GENELAdalet Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu işbirliği gereğince; Gaziantep Denetimli Serbestlik Müdürlüğü , kamu hizmetinde ücretsiz olarak çalışma tedbiri yolu ile Gaziantep genelindeki 9 okulun tadilat ve boya işlerini yaparak, okulları yeni eğitim ve öğretim yılına hazır duruma getirmişlerdir.
Gaziantep genelinde en çok ihtiyacı olan okullar tespit edilerek Ömer Ve Sabriye Ersoy Ortaokulu, Mahmut Fehime Güleç Ortaokulu, Sadettin Batmazoğlu İlkokulu, Abdülhamithan İlkokulu, Düztepe İlkokulu, Şehit Uğur Kutku Ortaokulu, Naime Durdu Anaokulu, Mahmut Fehime Ersoy Ortaokulu, Hatice Karslıgil Ortaokulu okullarının bakım onarım ve boya çalışmaları başarıyla tamamlanmıştır. Ayrıca yapılan bu çalışmalarla aktif olarak katılan hükümlülerin meslek sahibi olmalarını sağlamak amacıyla eş zamanlı olarak ‘’ boya ve badana ’’ kursu da yürütülmüş olup, boyacılık mesleğini öğrenen hükümlülere sertifikaları verilerek meslek sahibi olmaları sağlanmıştır.
Yapılan çalışmalarla ilgili olarak okul müdürleri ve okul aile birlikleri, Gaziantep Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne yeni eğitim ve öğretim yılına vermiş oldukları özverili çalımalar için teşekkürlerini iletmişlerdir.
Yapılan bu çalışmaya katılan hükümlüler, eğitim için böyle çalışmanın içinde olup cezalarını böyle faydalı işin içerisinde bulunarak tamamlamaktan dolayı mutlu olduklarını, yapılan bu çalışmalar sonucunda meslek sahibi olmalarının da kendileri içinde ayrıca avantaj olduklarını belirtmişlerdir.
İlginizi Çekebilir