GAZİANTEP POLİSİNDEN EŞ ZAMANLI OPERASYON
ASAYİŞGaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekiplerinin yaptıkları ortak operasyonlarda; 7 adet tabanca, 3,5 kilo kubar esrar, 262 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekiplerinin yaptıkları ortak operasyonlarda; 7 adet tabanca, 3,5 kilo kubar esrar, 262 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
Gaziantep Valiliği’nden yapılan operasyonlarla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:
“Toplam (7) adet değişik marka ve modelde ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait (73) adet fişek ele geçirilmiş, ( H.A.), ( E.B.) ve ( Ç.E.) isimli (3) şüpheli şahıs yakalanmıştır.
Uyuşturucu ile mücadele kapsamında Gaziantep Otoban Kuzey Turnikelerinde yapılan uygulamada durdurulan bir araçta yapılan aramalarda; Narkotik köpeği yardımıyla aracın bagaj kısmına yerleştirilmiş olarak toplam (3,5) kg Kubar Esrar uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheli ( H.P.) Adli mercilere sevk edilmiştir.
KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamalarda; TIR içerisinde yapılan aramalarda çuvallar arasına gizlenmiş halde toplam (262.000) paket Muhtelif Markalarda Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilmiştir.
( H.Y.) ve ( M.A.Y.) isimli (2) şahıs yakalanmış olup gerekli yasal işlemlerin ardından Adli makamlarca tutuklanmıştır.”
İlginizi Çekebilir