© Memo Haber 2022

Erdem Kolejinde 'Kariyer Günleri'

Erdem Koleji lise öğrencileri, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Akademisyenlerinden, bölümler hakkında akademik olarak bilgilenme ve meslekler hakkında fikir sahibi olma fırsatı buldu.

Erdem Kolejinde geleceğe yönelik projeler, hız kesmeden devam ediyor. Erdem Kolejinde okuyan lise öğrencileri, gelecekte okumak istedikleri bölümleri, Hasan Kalyoncu Üniversitesinde görev yapan 7 dekan ve 25 akademisyenden öğrendi. Sorular sorarak bölümlerle ilgili akademik ve mesleki bilgiler edinip üniversite ile çalışma hayatında nelerle karşılaşabileceklerini ilk ağızdan dinledi.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından başlayan programın açılış konuşmasını Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Edibe Sözen gerçekleştirdi. Hasan Kalyoncu Üniversitesindeki bölümler ve yapılan faaliyetler hakkında genel bilgiler veren Sözen, öğrencilerin üniversite tercihlerinde nelere önem vermeleri gerektiğine dikkat çekti.

Kurulan stantlarda öğrencileri kendi bölümleri hakkında bilgilendiren Eğitim, Güzel Sanatlar, Mimarlık, İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim, Sağlık Bilimleri, Mühendislik, Meslek Yüksek Okulu, Hukuk Fakültelerinden dekanlar ve akademisyenler, öğrencilere merak ettikleri konularda bilgi verdi.

Program sonunda Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, katılım sağlayan tüm dekan ve akademisyenlere teşekkür etti. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Edibe Sözen’e plâket takdim etti ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER