© Memo Haber 2022

Erdem Koleji öğrencilerinden kitap kardeşliği projesi

​Erdem Koleji Anadolu ve Fen Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri; “Kitap Kardeşliği” projesi kapsamında Gaziantep Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Erdem Koleji Anadolu ve Fen Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri; “Kitap Kardeşliği” projesi kapsamında Gaziantep Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Öğrencilerin el ele verip büyük bir özveriyle topladıkları kitaplar, Yahya Kemal Beyatlı Lisesi Kütüphanesine hediye edildi.

Heyecan ve mutluluğun bir arada yaşandığı iki okulun öğrencilerinin buluşmasında, birçok öğrenci kaynaşarak kitaplar aracılığıyla arkadaş olmanın tadını çıkardı.

Toplumsal konulara duyarlı, örnek projelere imza atan Erdem Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinin, kitap ve kütüphane ihtiyacı olan okulları; kitap ve kütüphaneye kavuşturmayı, okullar arası iletişim ve işbirliğini geliştirmeyi, öğrencilere toplumsal sorumluluk bilinci kazandırmayı, eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamayı, okuma alışkanlığını yaygınlaştırmayı amaçlayan “Kitap Kardeşliği” projesi, Gaziantep Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesinde hedefine ulaştı.

Projenin önemine dikkat çeken Erdem Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Ökkeş Ünlükaya, “Toplumumuzun bilinçli ve duyarlı gençlere ihtiyacı olduğunun farkındayız. Öğrencilerimizin gözlerindeki tebessümle taçlandırılan bu bağışın amacına tam olarak ulaştığını gördük ve büyük bir sevgiyle karşılandık. Böylece bir gelenek oluştu. Bundan sonraki süreçte bu geleneği daha da coşkulu bir şekilde devam ettireceğimize gönülden inanıyoruz. Emeği geçen değerli öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi Müdürü Selçuk Uğur’a, öğretmenlerine ve öğrencilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER