© Memo Haber 2022

Erdem Koleji 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılına Hazır

Yeni eğitim öğretim yılına tam kadro başlayan Erdem Koleji öğretmenleri ve yöneticileri, Erdem ailesi kadrosuna alınan öğretmenlerinde katılımıyla düzenlenen programda bir araya geldi.

Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez’in açılış konuşmasıyla başlayan, yeni eğitim öğretim yılında ilk kez görev alacak olan çeşitli branşlarda öğretmenlerin de katıldığı toplantıda öğretmenler ve idareciler birbirlerini tebrik edip, başarılı bir eğitim dönemi geçirmek üzere çeşitli konuşmalar gerçekleştirdiler.

Mehmet Örfi Sönmez, göreve yeni başlayacak olan öğretmenlerin tanıtımıyla ilgili gerçekleştirilen ilk toplantıda okulun kuruluşundan bu yana verilen eğitim hizmetleriyle ilgili bilgiler verdi. Okul bünyesinde yıllardır çalışan öğretmenlerin duygu ve düşüncelerini diğer öğretmen arkadaşlarıyla paylaştığı toplantıda fikir alışverişinde bulunuldu.

Başarılı bir eğitim dönemi geçirmek için gerçekleştirilmesi planlanan hedeflerle ilgili hazırlanan projeler dâhilinde daha verimli bir yıl geçireceklerini düşünen okul yönetimi, tam kadro yeni eğitim yılına hazır olduklarını ifade ettiler.

Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, “Hedefimiz başarılarla dolu geride bıraktığımız yılların devamı niteliğinde, her geçen sene için daha iyisini elde etmek. Erdem ailesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim-öğretim, kültür-sanat, spor başarıları gibi her birinden ayrı ayrı mutluluk duyacağımız başarılar kazanacağımıza inanıyorum.” dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER