© Memo Haber 2022

Erdem Koleji Öğrencileri Spor Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi

Erdem Koleji Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Muhammed Halit Ulukök katıldığı uluslararası karate turnuvasında 2’ncİ oldu.

Erdem Koleji Anadolu Lisesi Öğrencisi Muhammed Halit Ulukök , İstanbul’da yapılan Uluslararası Turkısh Open Grand Prix karate turnuvasında 2’nci  olarak gümüş madalya kazandı. Babasının teşvikleriyle 15 yıldır karateyle ilgilenen Ulukök ’e öğretmenlerinin de destek oluyor.

Karatenin derslerine karşı olumlu etkilerine değinen Ulukök, arkadaşlarına da farklı spor dallarıyla ilgilenmeleri tavsiyesinde bulundu. “Spor yaparak konsantrasyonunun kontrolünü sağladığını ve başarılarından mutluluk duyduğunu” ifade etti.

Farklı yarışmalarda da çok sayıda başarı elde eden Ulukök, bugüne kadar katıldığı birçok yarışmadan dereceyle ayrıldı. İleride daha büyük başarılar elde edeceğine inandığını ifade eden Ulukök, başarılarını disiplinli bir çalışma temposuna borçlu olduğunu dile getirdi.

Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez ; Erdem Koleji olarak spora her zaman destek vermeye devam edeceklerini, Muhammed Halit Ulukök ’ü başarılarından dolayı tebrik ettiğini ve başarılarının devamını dilediğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER