© Memo Haber 2022

Engelli Sandalyesi

İnsanlar birçok sebepten dolayı engelli kalabilmektedir. Bu bireyler için en önemli eşyaların başında ise engelli sandalyesi gelmektedir.

İnsanlar birçok sebepten dolayı engelli kalabilmektedir. Bu bireyler için en önemli eşyaların başında ise engelli sandalyesi gelmektedir. Bu irinleri engelli kişilerin tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış ürünlerdir. Öte yandan alüminyumdan üretildikten dolayı kullanım ömürleri oldukça uzundur. Genel olarak manuel ve ayaklı olmak üzere iki farklı model bulunmaktadır. Ancak son yıllarda motorlu ve asansörlü modellerde üretilmektedir. Bu ürünlerin boyutları ise genel olarak 90x120 cm olmaktadır. Ağırlıkları ise taşıma kolaylığı olması için 50 kg olarak dizayn edilmiştir.

Engelli Sandalyesi Fiyatları

Bu ürünlerin fiyatları sahip olunan özelliklere göre değişmektedir. Bazı engelli sandalyesi ayak veya bacak destekli olarak üretilmektedir. Bu modellerin fiyatları ise diğerlerine göre daha pahalı olmaktadır. En uygun ürün ise manuel çekişli olan ve ayaksız tabanlı ürünlerdir. Öte yandan satışa sunulan her sandalye modeli 2 yıllık bir garantiye sahiptir. Bu garanti süresi içerisinde herhangi bir arıza veya parça değişiminde ek ücret ödenmemektedir. 

Tüm sandalye modellerini incelemek ve keyifli bir alışveriş yapmak için   https://www.tekerleklisandalyeci.com/kategori/tekerlekli-sandalye adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER