© Memo Haber 2022

Eczane Etiketi Modelleri

Eczanelerde yer alan ürünlerin üzerine eklenen eczane etiketi modelleri her zaman hijyenik açıdan uygun olmalıdır. Bir etiketin hijyenik kalabilmesi için de mutlaka termal özelliklere sahip olması gerekiyor.

Eczanelerde yer alan ürünlerin üzerine eklenen eczane etiketi modelleri her zaman hijyenik açıdan uygun olmalıdır. Bir etiketin hijyenik kalabilmesi için de mutlaka termal özelliklere sahip olması gerekiyor. Bu etiketler, barkod sistemine de dahil olduğundan tamamen termal özelliklere sahiptir. Suya dayanıklıdır ve temizlik açısından da neme dayanıklı olduğu kanıtlanmıştır.

Eczane etiketi ürünleri barkod sisteminde okutulan modellerdir. Farklı en ve boylara sahip şekilde sizlere sunulmaya devam ediyor. Kullanacağınız makine ve alanlara göre enlerinde ve boylarında tercih yapabilirsiniz. En ve boylarına göre fiyatlarında artış sağlanmakta olan bu etiketler, rulo şeklinde paket olarak da satışa sunuluyor. Toplu olarak temin etmek daha mantıklıdır.

Eczane Etiketi İşlemleri Kolaylaştırıyor

Eczane etiketi ürünleri var olan tüm ürünlerin üzerinden işlem yapmayı kolaylaştırıyor. Tek hareketler barkod okunuyor ve sisteme tüm bilgiler anlık olarak düşüyor. Sistem üzerinden alım ve satımların takibi de çok daha kolay şekilde yapılıyor. Sizler de barkod sistemine geçen eczacılar olarak etiketlerinizi https://www.arabulgelsin.com/termal-etiketler-pmk13 adresinden alabilirsiniz. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER