© Memo Haber 2022

Dijital Pazarlama ile Markanızı Dijitale Taşıyın

Dijital pazarlama günümüzün vazgeçilmez pazarlama türlerinden birisi haline geldiğinin herkes farkında. Artık herkesin elinde bir akıllı telefon sabahtan akşama kadar tüm platformlara giriş yapıyoruz, her aklımıza takılanı da Google’a, YouTube’a yazarak araştırıyoruz.

Dijital pazarlama günümüzün vazgeçilmez pazarlama türlerinden birisi haline geldiğinin herkes farkında. Artık herkesin elinde bir akıllı telefon sabahtan akşama kadar tüm platformlara giriş yapıyoruz, her aklımıza takılanı da Google’a, YouTube’a yazarak araştırıyoruz.

Bu noktada da insanların bu şekilde interneti kullanıyor olması, bu insanlara daha kolay nasıl erişebilirim diye düşünen girişimcileri adım adım dijital pazarlamaya yaklaştırıyor ve SEOPix gibi başarılı Dijital Pazarlama ajansları ile karşılaşıyorlar.

Dijital pazarlama ajansları ile çalışarak markanızı dijitale taşıyabilir, markanızın bilinirliğini artırabilir, çok daha fazla potansiyel müşteriye erişebilirsiniz. Gelişen teknoloji ile kullanıcılar artık market alışverişlerini bile internetten yaparken dijitalde yer almamak diye bir şey yok!. Bundan dolayı hemen siz de dijitalde hiçbir varlığınız yok ise web sitesi tasarım hizmeti alarak ya da kendiniz sitenizi tasarlayarak dijitale ilk adımınızı atmalısınız!

SEOPix olarak SEO, Sosyal Medya Yönetimi(Reklam ve Hesap Yönetimi), Google Ads Danışmanlığı(Reklam Hesabı Yönetimi), Web Tasarım, İçerik Pazarlama dallarında, genç ve dinamik bir ekipten oluşan kadromuzla dijital pazarlama hizmeti vermekteyiz.

SEOPix ile Arama Motoru Optimizasyonu

SEOPix olarak bu zamana kadar 10’larca firmaya başarılı bir şekilde SEO danışmanlığı yapmış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sizlerin de sitesini Google’da üst sıralara yükseltmeye adayız! SEO ile hem organik trafiğinizi artırabilir hem de marka bilinirliğinizi artırabilirsiniz! Evet doğru duydunuz, aslında başarılı bir İzmir SEO çalışması ile reklam vermiş gibi markanızın da tanıtımını yapıyorsunuz. 

Sektörünüzün en çok aranan kelimelerinde ilk sırada olmasanız dahi kullanıcılar ilk sıradaki siteye girseler dahi en az ilk 3 sıradaki siteleri de görmektedirler ve burada sitenizin üst sıralarda yer alması demek, kullanıcıların sitenize girmese dahi markanızı görmesi, bilmesi anlamına gelmektedir. Bu sebeple her gösterim için ücret ödeyeceğiniz reklamlar yerine SEO ile de markanızın tanıtımını yapmanız mümkün!

Tabi ki bir e-ticaret siteniz varsa sitenize gelecek olan organik kullanıcıların her biri de potansiyel müşteri olmaktadır. Böylece SEO ile gerçekleşen sıralamadaki yükselişinizin ardından satışlarınızda da artış olması mümkündür!

SEOPix olarak birçok sektörde büyük firmalar ile SEO çalışması yürüterek, hedeflenen anahtar kelimelerde başarılı bir şekilde hedeflere ulaştığımızı bildirmeden de geçemeyeceğiz. Çalıştığımız markaları merak ediyorsanız seopix.net/markalarimiz sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Sitenizi SEOPix Tasarlasın İster Misiniz?

 Sizler de sektörünüze ve markanıza uygun olarak en iyi Web Tasarım hizmetini almak ister misiniz? SEOPix olarak son nesil web site altyapıları ile web sitenizi güncel tasarım yapılarına uygun şekilde tasarlıyor ve sizlere anahtar teslim olarak teslim ediyoruz.

Tasarlamış olduğumuz web sitelerini sonradan kimseye ihtiyaç duymadan kolay bir şekilde yönetebilmeniz için doğru altyapıları seçerek web sitelerini tasarlıyoruz. Böylece sonradan herhangi birilerine ihtiyaç duymadan web sitenizdeki gerekli yerlerin düzenlemesini kendiniz gerçekleştirebilirsiniz. 

Kocaeli Web Tasarım hizmetimizden faydalanmak için hemen seopix.net üzerinden bizimle iletişime geçebilir ve web siteniz için harika bir web tasarımı gerçekleştirmemizi sağlayabilirsiniz.

Google Ads Danışmanlığı

Kullanıcılar daha hızlı dönüşüm alabilmek için reklam vermeyi de tercih etmektedirler. Burada da en etkili reklam ağlarından birisi de Google Ads’tir. Google Ads sayesinde dilediğiniz anahtar kelimelere reklam çıkmanız mümkündür. Google Ads ile sadece saatler içerisinde oluşturmuş olduğunuz reklamla dilediğiniz kelimelerde üst sıralarda yer alabilirsiniz ancak hesabınız doğru yönetilirse!

SEOPix olarak Google Ads danışmanlığı hizmeti sunmaktayız. Bu hizmetimiz sayesinde Google Ads hesabınız çok daha iyi yönetilecek ve bunun yanı sıra bütçenizi de daha doğru kullanmış olacaksınız. Google Ads hesap yönetimini kendiniz de yapabilir, reklamınızı çıkabilirsiniz ancak bir Google Ads hesap yöneticisi tarafından optimize edilmiş bir hesap kadar başarılı olmayabilirsiniz. Bundan dolayı hem bütçenizi doğru kullanmak adına hem de açmış olduğunuz reklamlarınızdan tam verim alabilmek için Google Ads Danışmanlığı hizmeti almalısınız.

SEOPix Google Ads Danışmanlığı hakkında detaylı bilgi için > https://www.seopix.net/google-ads-danismanligi SEOPix olarak büyük firmaların yüksek bütçeli reklam hesaplarınızı yöneterek edinmiş olduğumuz tecrübemiz ile sizlerin de Google Adwords yeni ismiyle Google Ads hesaplarınızı yönetebiliriz! Unutmayın! Bilinçsiz bir şekilde açacağınız reklamlar ile bütçenizi har vurup harman savurabilirsiniz, üstüne üstlük bu bütçe ile açmış olduğunuz reklamlardan da verim alamayabilirsiniz. En basitinden fazla bütçe harcayacağınıza SEOPix gibi başarılı dijital pazarlama ajansları ile çalışın, ödeyeceğiniz fazlalığı ajansa ödeyin, en azından reklamlarınızdan verimli bir şekilde sonuç alın.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER