© Memo Haber 2022

Bakan Koca'dan Sağlık Müdürü Tiryaki'ye teşekkür

Gaziantep'te özel bir hastanenin Kovid-19 yoğun bakım servisinde meydana gelen patlamada 10 vatandaşımız hayatını kaybetti. İncelemeler yapmak üzere gelen Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, yangın sırasında hastaların başka hastanelere transferlerini sorunsuz yürüten 112 Acil sağlık ekibine Kovid-19'un % 30 aşağı çekildiğinden dolayı Sağlık İl Müdürü Dr. Ümit Mutlu ve ekibine teşekkür etti.

Gaziantep’te özel bir hastanede yaşanan yangın ve patlama nedeniyle incelemeler yapmak üzere  gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 ile ilgili son durum hakkında bilgi almak üzere Sağlık İl Müdürlüğü’nde toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki ve Devlet Hastanelerinin Başhekimleride katıldı.

Toplantıyla ilgili Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca sosyal medya hesabından şöyle duyurdu; "Adalet Bakanımız, Bakan yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, Gaziantep valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl Sağlık Müdürümüz ve Başhekimlerimizin katılımıyla; ilimizdeki salgın seyrini ve alınan tedbirleri değerlendirdik" dedi.

BAKAN KOCA'DAN TİRYAKİ'YE TEŞEKKÜR

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü binasında yapılan toplantıda Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki Gaziantep'in sağlığını, Kovid-19 ile ilgili son durum hakkında bir takım bilgiler verdi. Toplantı sonrası www.memohaber.com'un ulaştığı bilgilere göre Bakan Koca Gaziantep ilinin covid-19 tablosunu gözden geçirdi. Filyasyon ekiplerinin performanslarını, hastanelerin yoğun bakım ve servis doluluk oranları hakkında bilgi alırken,  covid-19 pisiyar testi  laboratuvar sürelerini sordu. Koronadan pik yapan Gaziantep'te vaka oranlarının yüzde 30 gibi düşüşler olduğundan dolayı İl Müdürü Dr. Tiryaki ve ekibinden memnuniyetini belirterek teşekkür ettiği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER