© Memo Haber 2022

Altunkaya Fortune geleneğini bozmadı

Her yol Türkiye’bin en büyük 500 şirketini belirleyerek yayınlayan Fortune Dergisi 2019 yılının en büyük 500 şirketini açıkladı. Listeye daha önceki yıllarda da sürekli girmeyi başaran Altunkaya Şirketler Grubu yine 2 şirketi ile listede yer almayı başardı ve yine Gaziantep’in gururu oldu.

LİDERSAN VE ALTUNKAYA EN BÜYÜKLERDEN...

Şirketlerin net satış rakamlarına göre her yol Türkiye’nin en büyük 500 şirketini araştırarak yayınlayan Fortune, 2019 yılının en büyük 500 şirketini açıkladı. Gaziantep’ten 14 şirketin bulunduğu listeye Altunkaya Şirketler Grubu damga vurdu. Listenin 206. sırasında Altunkaya İnşaat Nakliyat Gıda Tic. A. Ş. Ve 363. sırasında Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri A.Ş. yer alırken bu durum, Altunkaya Şirketler Grubu’nun istikrarlı olarak büyümesini sürdürdüğünü ortaya koydu ve Gaziantep’i bir kez daha gururlandırdı.

ALTUNKAYA: “BU BÜYÜK BİR GURUR”
Gaziantep’in adını Fortune 500 listesinde şirketlerinin adı ile birlikte görmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, “Listede yer almak bizleri şevklendiriyor ve daha iyi motive ediyor. Şirketlerimizin satışlarını artırarak, üretimini artırarak istihdama, ihracata, kent ekonomisine ve ülke ekonomisine katkı sunmak temel hedefimiz. Altunkaya Şirketler Grubu olarak 1980 yılında yolculuğa başladık. O günden bu yana değerlerimize olan bağlı kalarak, çalışanlarımız ile aramızdaki güçlü bağı her zaman güçlü tutarak, şirketlerimizin büyüme hedefine doğru koşmaya devam ediyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz her alanda gelişim ve büyüme içerisindeyiz. Faaliyet gösterdiğimiz her sektörde rekabetçi şekilde büyüme hedeflerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Her geçen yıl faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde ihracatta ön sıralarda yer alarak ülkemizin ihracat hedeflerine katkıda bulunmaya gayret gösteriyoruz. Şirket ilkelerimizle ve kurumsallaşma adımlarıyla birlikte büyümemizi sürdürmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ
2 binden fazla çalışanı bulunan Altunkaya Şirketler Grubu’nun kurumsallaşmayı sürdüreceğini vurgulayan Altunkaya, “Geldiğimiz dünya düzeni noktasında kurumsallaşmayan şirketlerin büyüme sağlayamadığını biliyoruz. Bir yandan kurumsallaşmaya önem verirken diğer yandan tüm şirket çalışanı arkadaşlarımızla büyük bir aile olduğumuzu biliyor ve onların her birini şirketin çok önemli bir parçası olarak görüyoruz. Bu büyük aile ile ülke ekonomisine katkı sunmayı sürdüreceğimizi hedefliyor ve düşünüyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER