© Memo Haber 2022

Altıparmak: Şampiyonluğu getirmek istiyoruz

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, takımda aile ortamını sağlamanın başarı ve istedikleri hedefide yakalayacaklarını söyledi.

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, basınla bir araya gelerek beklentilerini ve hedeflerini açıkladı;

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak: “İnşallah geçen sene ki hüznü, bu sene sevince çevirip, şaşalı şampiyonluk sevincini burada da yaşamak istiyoruz” dedi. Mehmet Altıparmak, önemli açıklamalarda bulunurken Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nün şampiyonluğa layık bir kulüp olduğunu belirterek, “Mayıs ayında istediğimiz hedefi yakalayacağız” diye konuştu.

Geçtiğimiz yıl Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile şampiyonluk yaşayan ve bu takımı Süper Lige taşıyan teknik direktör Mehmet Altıparmak, bu sezon ise Gazişehir Gaziantep’in başarısı için ter dökecek. Geçen yıl Erzurumspor ile Gazişehir arasında oynanan final maçında Erzurumspor kulübesinde yer alan Altıparmak, bu sezonda Gazişehir için aynı başarıyı elde etmek istiyor. Altıparmak, “”İnşallah geçen sene ki hüznü, bu sene sevince çevirip, şaşalı şampiyonluk sevincini burada da yaşamak istiyoruz” dedi.

ŞAMPİYONLUĞA GETİRMEK İSTİYORUZ

Gazişehir Gaziantep’in çiçeği burnunda teknik direktörü Mehmet Altıparmak, geçen yıl Erzurumspor’da görev alırken Gazişehir ile sık sık yollarının kesiştiğini dile getirerek, “Geçen yıl yollarımızın kesiştiği günler oldu. Güzel maçlar oynadık. Erzurumspor ile hedefe ulaştık. Ancak, bu sezon şampiyonluğu buraya getirmek istiyoruz. Bu nedenle burdayız ve iyi bir ekibe sahibiz. Bu oyuncularımızla yolumuza devam edeceğiz. Gazişehir Gaziantep ile Mayıs ayında istediğimiz hedefi yakalayacağız. Şampiyonluğu ne yapıp edip bu yıl layık olan Gazişehir’e yaşatmak istiyoruz” dedi.

KULÜP YAPISI EN İYİ KULÜP GAZİŞEHİR

Mehmet Altıparmak, şu ana kadar bir çok takımda futbol oynadığını, teknik direktörlük yaptığını anımsatarak, “Şu ana kadar kulüp yapısı olarak Gazişehir en iyi yapıya sahip. Bana ilk teklif geldiğinde başkanımızla oturup sadece 15 dakika görüştük. Ardından anlaşma sağladık. Ve göreve geldiğimiz ilk günden buyana da tek hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Gazişehir takım olarak, kulüp yapısı olarak örnek gösterilecek bir kulüp. Başkanımız ve yönetimimizin desteğiyle bu takımı İnşallah Şampiyon yapacağız” ifadesini kullandı.

BU İŞ BİRLİK VE BERABERLİK İŞİDİR

Şampiyonluğun kilit noktalarını dile getirmeye çalışan Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Hepimizin kenetlenmesi gerekiyor. Bu iş birlik ve beraberlik işidir. Kötü günde birlikte olmalıyız, ayrım gayrım yok hep birlikte hareket etmemiz lazım. Yöneticilerimiz, bizler takım olarak, sizler basın olarak, şehir olarak kenetlenmemiz gerekiyor. Bu iş birlik ve beraberlik işidir. Bu işi hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

GEÇEN YIL İKİ ŞAMPİYON VARDI

 

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, geçen yıl Bursa’da oynanan final karşılaşmasını anımsatarak, “Başkanımızla görüşmemizde o anları yeniden yaşadım. O atmosfer gözlerimin önüne geldi. Aslında Bursa’da iki tane şampiyon vardı. Eğer iki takımda finale kalmış ve penaltılara kadar gelmişse benim için iki takımda şampiyondu. Gazişehir’den ilk teklif geldiğinde o anların hepsini yeniden yaşadım. İnşallah, o şampiyonluk coşkusunu ve sevincini burada yaşamak istiyoruz. O şampiyonluğu bu sezon buraya getirmek istiyoruz” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUĞUN KIRILMA ANLARI VAR

Erzurumspor’da yaşadığı tecrübe sonrasında şampiyonluk yolunda Gazişehir’de önlem alıp almayacağının sorulması üzerine konuşan Altıparmak, “Şampiyonluğun kırılma anları var. Gazişehir olarak rakibin durumu bizi ilgilendirmez biz kendimize bakacağız. Bizim takımın nasıl oynadığı önemli. Şampiyonluk yolunda tabi ki tecrübelerimiz oldu. Ben iki kez şampiyonluk yaşadım. Ligde de önlem alacağımız olacaktır. Ama bu takım 4-5 hafta sonra ben birşey demesem de çıkıp görevini yapacaktır. Biz sadece kadroyu hazırlayacağız ve sahaya çıkaracağız. İyi bir takıma sahibiz. ” şeklinde konuştu.

RAKİP BABAM OLSA ACIMAM

Mehmet Altıparmak, ligde kalan maçlarda kazanmak için oynayacaklarını ve kendi sisteminin hücuma dönüp ve baskı kuran bir sistem olduğunu belirterek, “Kendi sistemimi oynatmaya devam edeceğim, benim sistemimde önde basan ve baskı kuran bir takım olacak ve bunun için çok çalışacağız. Şu 15 günlük milli maç arasını çok iyi değerlendirmeye çalıştık. Eğer rakipten 2 yiyorsak biz 3 atmamız gerekiyor. Bunu yapacak bir sistem olacak. 10 tanede gol atsak atmamız lazım. Bunu gerçekleştireceğiz. Rakibe hiç acımam atabildiğimiz kadar atarız. Babam olsa bile acımam. Biz görevimizi yapmak zorundayız” ifadesini kullandı.

SERT VE DİRİ BİR TAKIM OLACAĞIZ

Gazişehir Gaziantep4in şampiyonluk yolunda önemli bir ekip olduğunu ve bu işi başaracak bir takıma sahip olduğunu dile getiren Altıparmak, “Sert ve diri bir takım olacağız. Tek sıkıntı taraftar olmaması. Taraftarımızın da tribüne geleceğine inanıyorum. Bizler maçları kazandıkça tribünlerde renklenecek. Elimizden geleni yaparak başarılı olmak istiyoruz. Futbolcunun ismi benim için çok önemli değil, Poepon veya bir başkası umrumda olmaz. Kim iyiyse, formayı hak ediyorsa oynar. Benim takımım rakibe baskı kuran, hücumda etkili olan ve basan takım olacak. Buna kim uyuyorsa oynayacak” diyerek sözlerini tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER