Ahmet şireci caddesi 1 ay trafiğe kapatılacak
GENELGaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri; Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Abdülkadir Aksu Bulvarı ile Naci Topçuoğlu Caddesi arasında kalan Ahmet Şireci Caddesi’nde alt ve üst yapı çalışmalarından dolayı bir ay süre ile trafiğe kapatılacağını duyurdu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri; Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Abdülkadir Aksu Bulvarı ile Naci Topçuoğlu Caddesi arasında kalan Ahmet Şireci Caddesi’nde alt ve üst yapı çalışmalarından dolayı bir ay süre ile trafiğe kapatılacağını duyurdu.
UKOME’nin aldığı karar doğrultusunda caddenin 27.08.2017 Pazar günü saat 24.00’dan itibaren 1 ay süreli kapatılmasının uygun olduğu ifade edilen açıklamada; bu caddeyi kullanan sürücülerin Nijmegen ile Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarlarını altarnatif yol olarak kullanmaları gerektiğini belirttiler.
İlginizi Çekebilir