© Memo Haber 2022

Adil Teymur İHO Voleybol turnuvasında finale çıktı

​Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım öğretmenler günü etkinlikleri çerçevesinde yapılan voleybol turnuvasında Adil Teymur İHO. olarak turnuvanın ilk gününde. Bülbülzade A.Edip ortaokulu takımını 2-0 yenerek büyük bir başarı elde etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım öğretmenler günü etkinlikleri çerçevesinde yapılan voleybol turnuvasında Adil Teymur İHO. olarak  turnuvanın ilk gününde. Bülbülzade A.Edip ortaokulu takımını 2-0 yenerek büyük bir başarı elde etti.

İkinci günündeki maçlarda ise Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu iddialı oynayarak  Oğuzeli YİBO takımını 2-0 mağlup etti. Finale giden son maçta ise Özel SANKO Okulları takımınıda  2-0 yenerek hedefe yükselmiştir.

Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu müdürü Mehmet Kartal bir mesaj yayımlayarak okul voleybol takımı final başarasından dolayı kutladı. Kartal, Kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım öğretmenler günü etkinlikleri çerçevesinde yapılan voleybol turnuvasında Adil Teymur İHO. Olarak  turnuvanın ilk gününde. Bülbülzade A.Edip O.O takımını 2-0  ikinci gününde Oğuzeli YİBO takımını 2-0 ve bugün. Özel SANKO Okulları takımını. 2-0 yenerek final grubuna yükselmiştir.Emeği geçen idareci ,öğretmen sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz”.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER